date

Luni- Vineri
7:00-21:00
Sambata
8:00-13:00

dental Despre Spitalul TopMed

spitalul topmed

Centrul medical TopMed este singurul spital privat din judetul Mures cu sectie de specialitati medicale, cu posibilitatea de internare continua si de zi in specialitatile medicina interna, cardiologie, neurologie, psihiatrie, diabetologie si dermatologie.
Numai la noi se efectueaza gastroscopii si colonoscopii in anestezie generala.
Spitalul de chirurgie are deja o lunga traditie in chirurgia laser a varicelor si a tumorilor tegumentare. In cele doua sali de operatie se pot efectua interventii laparoscopice de chirurgie generala, ginecologie, urologie si chirurgie pediatrica. De asemenea se efectueaza interventii de chirurgie vasculara in arteriopatii obstructive.
Se practica interventii chirurgicale ortopedice de protezare de sold si genunchi, ligamentopexii, meniscectomie si artroscopie.
S-au facut si se fac in continuare numeroase interventii ORL pentru deviatie de sept, amigdalectomie, cura vegetatiilor adenoide, rinoscopie la adulti si copii.
In prezent, Centrul medical Topmed are un colectiv de 80 de angajati permanenti care lucreaza cu seriozitate pentru dezvoltarea continua a domeniului serviciilor pe care unitatea medicala le ofera.
Activitatea spitalului Centrul Medical TopMed este acreditata CONAS din noiembrie 2014 aceasta atenstand faptul ca serviciile medicale in unitatea noastra se desfasoara conform normelor europene.
In parteneriat cu UMF Tirgu Mures si Societatea Romana de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, Centrul Medical Topmed a organizat Conferinta nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie desfasurata in perioada 10-12 iunie 2011, la Tirgu Mures.

Internarile sunt programate prin intermediul medicului curant ,medic de familie, telefon, fax, e-mail sau prin programare online.

Contact
booking img

Programare online

Programeaza-te online la medicul si specialitatea dorita